vinteraktivitet hele året

med Sylvanian Families!

Sylvanian Families er en international, prisbelønt serie med leker som består av herlige dyrefamilier. Hver familie har sin egen søte personlighet. Vi har sjokolade-kanin familien som består av mor, far, søster og bror. Disse flotte leken passer for barn fra 4+ og oppover. Disse vennlige lekene gir barna mange gode kosestunder, og fantasien tar en med på mang en reise. Sylvanian familiene bor, leker og jobber i det idylliske landet Sylvania, der de har små biler, lekeplasser og sjarmerende hus som kan inrettes akkurat slik som barnet ditt selv vil.


Den populære serien med Sylvanian Families har nå kommet ut med et nytt tema - vintereventyr - som er skreddersydd til norske barn som er vant til vintre med masse snø. For mange barn betyr vinter å ha det gøy i snøen - de kan gå på skøyter, ake og gå på ski. Og nå får barna selskap av ulikt Sylvanian Families-tilbehør slik at de kan fortsette vinter-moroa innendørs
(også etter at snøen har smeltet).

 

20 mars 2013 skal Sylvanian Families feire bursdag. I den anlednning har barna mulighet til å delta i konkurranse om å vinne et besøk av søster Sjokoladekanin til sin egen bursdag. Hent en brosjyre og delta i konkurransen i din lokale leketøysbutikk i periden 11.mars til 3.april.

Les mer på www.sylvanian.no




Kommentarer

Spirea sa…
Nydelige kaniner :) er overbevist om at jeg har noen barn her hjemme som ville digget ;)
Har du det bra? har ikke rukket innom deg på en stund - men nå....og med det håper jeg du har gode dager - og at uken din blir fin videre. klem klem
Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 14.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

Frist for å være med er 5. april.

Ha en flott uke!

Beste hilsen Franciska :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen