barnetegninger

Emelia er veldig glad i å tegne og deler alltid sine tegninger med oss her hjemme. Og vi får høre fantasifulle og flotte historier om hver eneste tegning. Jeg har lyst å dele noen av disse flotte tegningene og historiene med dere.

Den første tegningen her ble faktisk tegnet i går. Hun kunne da fortelle meg at det var Odin (nede i midten) som skulle fly til romskipet (øverst til høyre). Strekene viser vei fra hodet til Odin og han hadde en lang reise. Og når vi da satt der og hun fortalte så fant hun tusjen fram igjen og begynte å tegne, og sa at her har vi munnen, to streker som øyne og rundingen som nese. Det var et halloween-monster. *ler* Vet ikke hvor hun tar det fra, men kreativ og fantasifull er hun.


Picachu!


Dette er en rosa stjerne - enkelt og greit! :)


Her har vi en hund som er ute i snøen og han har selvfølgelig høretelefoner på seg. Det er en stor snøball som kommer fykende i høyre hjørnet samtidig som at hunden bæsjer. Det var veldig viktig at han hadde på seg rosa sko når han skulle leke i snøen. Hun har også tegnet en snølykt med lys i.


En flygende ninjajente som heter Emelia.



Her finnes mange flere flotte tegninger og jeg kommer nok til å dele litt flere en annen gang,

Ha en fin lørdag!

- Veronika -

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lumpia Shanghai (vårruller)

goodies

hjemme igjen