♥ En blogg som engasjerer ♥


En av de første bloggene jeg begynte å lese er bloggen Monica`s Liv. Dette er en blogg som skrives av en adoptert jente som har måtte kjempe seg gjennom mange tunge dager for å komme seg dit hun er i dag.
I dag bor hun sammen med sin ektemann og deres to nydelige mirakler, men veien dit har ikke vert noen enkel sti å gå. Klikk deg inn på bloggen hennes og les historien hennes. Her er det tanker, ord, handlinger og mye mere som kan engasjere deg - på mange forskjellige måter! Du kjenner henne kanskje igjen da hun har fortalt historien sin både på TV, i aviser og blader, men det er verdt et besøk - eller mange!

(bilde lånt fra Monica`s Liv )

Hun har også en giveaway nå i samarbeid med my cinnamongirl. Her kan du være heldig å stikke av med et valgfritt plagg fra kolleksjonen deres. Bli med du også - kanskje det er du som blir den heldige vinner!

(bilder lånt fra Monica`s Liv )

Lykke til alle sammen både med lesing av en flott blogg og giveaway`en.

Klem

post signature

Kommentarer

Hildemiho sa…
Hei på deg! Ja er ikke puffene kjempe søte, og mine 2 små liker de veldig godt og bruker de hver dag. De er fra rice og kan vel kjøpes mange steder, men jeg bestilte i alle fall den ene på www.purglede.no
Klemmer fra hilde
Unknown sa…
Tusen takk for nydelig anbefaling :) Takk for at akkurat du leser bloggen min :)

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen