"Merida - helt sin egen"

Har du hørt om Merida? Dette er en modig og energisk jente som spiller hovedrollen i den nye tegnefilmen  "Modig" som i disse dager går på kino. Pixar Animation Studios er selskapet bak de meget roste filmene "Biler", "Oppdrag Nemo" og "Toy Story"-triologien og har nå i samarbeid med Disney laget tegnefilmen "Modig". Om du klikker HER kan du se trailer for filmen og mye annet som omhandler tegnefilmen "Modig".


Merida er Pixars første kvinnelige heltinne, en ung skotsk prinsesse. Hun har viltert, rødt hår som passer til hennes glupske apetitt på nye eventyr. Meridas imponerende evner som bueskytter får store konsekvenser. Filmen som finner sted i det skotske høylandet byr på magi og overveldende skjønnhet selv om det er ganske så værbitt og gåtefult der. Foreldrene til Merida, Kong Fergus og Dronning Elinor, har planer om å gifte bort Merida med en prins, men Merida vil det annerledes. Hun bryter eldgamle klantradisjoner og vanenen til den kongelige familien. Det anstrengende forholdet hun har til moren sin blir dermed enda mer anstrengt.


Selv om Merida er helt sin egen, trer hun likevell inn i en lang, stolt Disney tradisjon som inkluderer sterke karakterer som for eksempel Snehvit, Rapunsel, Askepott og Ariel.

Og til alle dere som blir betatt av denne sjarmerende rødtoppen, hun finnes ikke bare på skjermen.
For bare 239,90 kroner kan Merida dukken bli din.



Sjekk de kule skoene! hehe..

Em har vert så heldig å få Merida dukken og med den skaper hun sine egne eventyr på en typisk Merida-måte - akkurat som i filmen "Modig".  Merida elsker å leke utendørs og sammen med henne kan barna være modig. Les mer på www.disney.no/modig

Jeg skal se filmen - skal du??
Innlegget er sponset.
Klem
Veronika



Kommentarer

Fabelaktig sa…
Hei *smile*
Takk for alle fine kommentarer du har lagt igjen hos meg den siste tiden :) Du er fab!

Happy fredag og helg til deg :)
Ikveld er vi buden på middag hos ett vennepar og jeg gleder meg. Middag med venner er så koselig!
-smil&klem
Passer filmen for en på snart 4 år? Leste at det var 7 årsgrense, så litt usikker på om vi bør velge den?!
Må du ha en god helg!

Klem Karianne
Har ikke sett den filmen enda men har veldig lyst og så har jeg to minier som også sikkert vil .. hihi

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen