Monsuno erobrer verden

Monsuno-kampen har akkurat begynt.........

Dette er den klassiske historien om det gode som prøver å vinne over det onde og om hvordan helten inni hver av oss kan våkne til liv i forbindelse med de mest usannsynlige situasjonene. 

Nå har barn muligheten til å oppdage både Monsuno-universet og sine indre helter. I spillet kan barna lede og kjempe mot hverandre. Monsuno, som også er kjent fra den populære tegneserien på tv-kanalen Nicelodeon, er allerede en stor suksess i USA, Japan og Storbritannia, og dessuten har serien blitt utnevnt til "Boys Toys of the Year" i Australia.
Chase Suno,  en helt vanlig gutt, og vennene hans, Jinja og Bren, går fra å leve vanlige liv til å være den eneste tingen som står mellom overlevelsen til vår planet og kreftene til det onde.

Mens de er på leting etter den forsvunne vitenskapsfaren til Chase, oppdager de at en ond instans, S.T.O.R.M., har vekket Monster DNA, kjent som Monsuno, til nytt liv og denne kraften skal  brukes til onde formål. De er ledsaget av sine Monsunoèr som er store høyteknologiske hybridmonstre som består av en eller flere dyrearter som oppvbevares i regenereringskamre, de såkalte"cores" (kjerner).


Monsuno serien inneholder Wild Cores (kjerner), actionfigurer som kan omvandles, 
samlerkort og Strike Launchers (avfyrere).
(Priser fra 39,95 kr til 399 kr.)

Vel la oss si det som det er. Som foreldre er det ikke alltid vi skjønner det. Vi skjønner ikke helt hvorfor gutter - også noen jenter -  elsker å kjempe og konkurrere mot hverandre i kampen om å redde planeten fra onde krefter, som de kreftene tenåringsheltene kjemper mot i Monsuno.

Hvert barn drømmer om å være en helt på et eller annet tidspunkt, så hvorfor ikke la barna prøve seg på det? Så lenge det nye spenningsuniverset inspirerer barna til å være kreative og utforske heltene inni seg -  og samtidig lar dem knytte nye vennskaper med andre barn.

Den nye, populære serien med leker har NÅ kommet til Norge.
Nå har du sjansen til å overraske barna dine med det mest populære lekeuniverset akkurat nå -  
og de kan være blandt de første som temmer kraften til Monsuno.

Ta en titt på www.monsuno.com

Løp & kjøp og la Monsuno-kampen begynne!!
Nabo-ungene har iallefall begynt kampen.. *smiler*

Ha en fin dag!

Klem
Veronika

Kommentarer

Venter en sånn en i posten jeg, så får vi se om det slår an. Virker som det er noe som kan slå rett i hjerterota på minstemannen her ihvertfall! :)

Du trenger ikke kjøpe kasser hvis du vil lage deg sånne kassehyller. Du finner dem nok på loppis eller hos en lokal bonde eller noe! :)

Ha en fin kveld!

Klemmer fra meg!

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen