Vinn kul nøkkelring

Om du deler bildet av traktor-nøkkelringen fra Blafre på facebook så er du med i trekningen om den. Den trekkes 22.juni. Klikke deg inn HER,  Mikkeline, barneklær og sånn på facebook.


Om du vil være med å delta på giveawayen jeg har gående som også er sponset av Mikkeline er det bare å klikke her. Denne uken har også Mikkeline 25% salg på Blafre sine matbokser og flasker/termoser. Løp & kjøp!!! 

Lykke til!

Ha en fin kveld!

Klem
Veronika

Kommentarer

Marthe sa…
For en tøff nøkkelring! Denne burde jo nesten få henge på veska mi (eller kanskje mannens som jobber i Moods... men han har ikke veske, så da får det bli min);)

Er så spent på om du fikk kommentaren min om bekkengreiene. Anbefaler deg å sjekke ut muritunet.no hvis du ikke har gjort det. Det er hjelp å få:)

Klemmer til deg
Tove sa…
Næ. så stilig. Desverre har jeg ikke facebook da
Fin dag til deg
Klem Tove
Joy sa…
Blafre har så mycket kult!
Nykkelringen var knallftöff - trodde faktiskt den var från moods.. ;)

Önskar dig en härlig dag!
Solen skiner här i Arendal så idag blir det nog grillkos på verandan!
Kram Joy
Spirea sa…
Tøft!! :) den der hadde sønnen min digget, av en eller annen grunn har han lagt sin elsk på traktorer. Grønne selvsagt :) Håper du har gode dager - her er det skjønt i været, men nå har det vært kjipt så lenge og meldes typisk grått videre - så vi stikker til varmere strøk i morgen. Det er etterlengtet. Mange klemmer herfra til deg :)
Geroannie sa…
Delt på FB :)
sorgenfri2#hotmail.com
Anonym sa…
Hei, vet det ikke er dette som er kriterien, men jeg bruker ikke fb, så jeg delte her; http://www.konkurransenett.no/side/bli-medlem/tipsetAv/frktonepus
mvh tone, tonelove_89@hotmail.com

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen