julegave til babyen

Lamaze leker er stimulerende leker som kan være med å gi barnet den beste starten i livet. Forsker Dorothy G.Singer har forsket på at den underholdning du gir barnet ditt er med på å bestemme hvordan barnet klarer seg på skolen senere i livet. Derfor har Dorothy hjulpet til med utviklingen til disse fantastiske lekene Lamaze har. Farger, lyder og materialer som lekene er lagd av er skreddersydd ned til minste detaljer slik at de passer til de forskjellige utviklingstrinnene i barnas liv.
Her er noen av de flotte utviklingslekene en kan kjøpe:

Aktivitetsspiral - ideel til barnesetet eller barnevogna. De sterke fargene og kontrastmøntstrene utvikler synssansen, menst klikkende ringer stimulerer hørselen. Spiralen er også med på å utvikle barnets gripeevne. 
Fra 0-12 mnd. Pris 249,90 kr.
Drageranglen Dee Dee - fra dragens knirkende vinger til halen med rangle og speil er det masse underholdning som samtidig stimulerer barnets sanser. 
Fra 0-12 mnd. 199,90 kr.
Herr Viktigper - den kongelige hesten lager lyder i takt med at den galopperer fra toppen av barnevogna slik at barnet lærer å snu seg mot lyden. 
Samtidig sørger de sterke fargene for at synet stimuleres. 
Fra 0-12 mnd. Pris 199,90 kr.
Spillelefanten Eddie - det mest avanserte musikkdyret i hele samlingen. Barnet kan trykke på magen og lage musikk,  som så tas opp og spilles av ved hjelp av føttene til Eddie. Det følger også med en liten sangbok. Og de sterke fargene , mønstrene og knirke-knase-lydene kommer til å vekke jubel. 
Fra 9-12 mnd. Pris 299,90 kr.


Kenguruen Joeys - barnet skal gripe fast i ting og legge dem opp i kenguruen, 
men så triller de ut igjen...  Dermed utvikles barnets gripeevne samtidig som det øver på å koordinere bevegelsene. Fra 12-24 mnd. Pris 229,90 kr.




Trekklastebil - hjulene går enkelt rundt slik at barnet kan trekke lastebilen med seg når det tar sine første skritt ut i verden. I tillegg til en rekke spennende hemmeligheter, er det også en liten gris som er med ut på eventyr. 
Fra 12-24 mnd. Pris. 249,90 kr.

Om du vil lese mere om disse flotte lekene er det bare å klikke deg inn på Lamaze.nu

Ha en fargerik torsdag!
Sponset innlegg.
Klem
Veronika

Kommentarer

ELLEMELL sa…
kjekt emd fargerike leker!
håper du fikk noen godbiter ut av dette da :)

ha en fin torsdag!
klem ellemell
DSBs Mamma sa…
Vi hadde denne elefanten :) Den var kjempepopulær hos min datter!

Populære innlegg fra denne bloggen

goodies

Lumpia Shanghai (vårruller)

hjemme igjen